ОБУКА ЗА ЛИЦЕНЦА

Обуката за стекнување ЛИЦЕНЦА ќе се врши во Гевгелија. Полагањето како до сега,  ќе се одржи во Скопје.
Сите зинтересирани може да се пријават на нашиот број 034 611 511 или
директно во просториите на АРМОР ОБЕЗБЕДУВАЊЕ.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *