КЛИЕНТИ

Назив на Фирма Место
1 Сенатор Казино Базен Гевгелија
2 Сенатор Казино Челзи Гевгелија
3 АД Млаз Дирекција Богданци
4 Автобуска Богданци Богданци
5 Алатница Гевгелија Гевгелија
6 Охридска Банка Гевгелија
7 Шпаркасе Банка Гевгелија
8 Пивара Скопско Магацин Гевгелија
9 Еуро Фарм Гевгелија
10 Бензинска Шимов Ѓавото Ѓавото
11 Бензинска Шимов Гевгелија Гевгелија
12 Бензинска Шимов Богородица Богородица
13 Бензинска Шимов Мрзенци Мрзенци
14 Белмак Гевгелија
15 Грина АР Гевгелија
16 АД Транс Балкан Гевгелија
17 Пелагонија Тириц Гевгелија
18 Брана Палурци Богданци
19 Универзал Сервис Гевгелија
20 Сет Унион Гевгелија
21 Гема Пласт Гевгелија
22 Си Ентер Прајс Гевгелија
23 Јови-Трејд Гевгелија
24 Жито-Пром Гевгелија
25 Нотар Ѓорѓи Николов Гевгелија
26 Технопродукт Гевгелија
27 Јоско Јуниор Плус Гевгелија
28 Ри-На Ком Гевгелија
29 Дием Маркет Гевгелија
30 Нов Дом Гевгелија
31 Еуро Инг Ѓорѓе Гевгелија
32 Кофриз Гевгелија
33 Рапид Гас Богданци
34 Елена – Фарм Богданци
35 Спринт-Трејд Гевгелија
36 Форс Плус Гевгелија
37 Мандра Перо Гевгелија
38 Гевар Компани Гевгелија
39 Ав Компани Гевгелија
40 Бонди Гевгелија
41 Ирена Трејд Гевгелија
42 Медика 2003 Гевгелија
43 Стиил Технолоџи Гевгелија
44 АМД Дичо Панов Гевгелија
45 Болив Гевгелија
46 Матрикс Гевгелија
47 Ивеко-Јерм Гевгелија
48 Алфа Проект Гевгелија
49 Колвеко Офис Гевгелија
50 Амбасадор Моме Гевгелија
51 Алди-М Плус Гевгелија
52 Ставрос Компани Гевгелија
53 Шт ДОО Богданци
54 Јолмар Гевгелија
55 Сорита Комерц Гевгелија
56 Мансард Гевгелија
57 Мансард (сепарација) Гевгелија
58 Метален ЛТД Гевгелија
59 Бестертекс Гевгелија
60 Тефтертранс Гевгелија
61 Гео Призма Гевгелија
62 Шимов Транспорт Компани Богданци
63 Зонекс Невенка Гевгелија
64 Риго Импекс Гевгелија
65 Зона-Експрес Гевгелија
66 Ноел Компани Гевгелија
67 Випро Гевгелија
68 Унион Инг Гевгелија
69 Унико Гевгелија
70 Вори Гевгелија
71 Русе Комерц (маркет) Гевгелија
72 Русе Комерц Гевгелија
73 7-ми Ноември Гевгелија
74 Кава Гевгелија
75 Аванти Мибо Гевгелија
76 Југо Стил Николич
77 Адвокат Блаже Горгиев Гевгелија
78 Евро Даница Гевгелија
79 Респект Савре Гевгелија
80 Компани Гевгелија
81 Девомак Гевгелија
82 Виган 2008 Гевгелија
83 Лефски Гевгелија
84 Авто-Техна Гевгелија
85 Тим Селекшн Гевгелија
86 Еуро Порта Богородица
87 Еуро Порта Риал Естејд Гевгелија
88 Елмотерм Гевгелија
89 Ред Грин Гевгелија
90 Биофарм Гевгелија
91 Лусака Момир Гевгелија
92 Вудент Богданци
93 Џокер Ристо Гевгелија
94 Мираж Гевгелија
95 Нова Маркет Гевгелија
96 Елеѓија Дојран
97 Ристов Благој Гевгелија
98 Мила Отпад Гевгелија
99 Борче Лазаров Гевгелија
100 Зоки Хаџикојчев Гевгелија
101 Алди М Пазар Маркет Гевгелија
102 Коки Маџунков Гевгелија
103 Констракшн Трејдинг Гевгелија
104 Златара В и С Гевгелија
105 Г Сторе Гевгелија
106 Еуро Инг Сепарација Гевгелија
107 Процент Диско Гевгелија
108 Старс Прдејци
109 Милениум Прдејци
110 Вива Техник Гевгелија
111 Кестреш Богданци
112 Про Бест Спорт Гевгелија
113 Билд Груп Гевгелија
114 Фуркан Компани Гевгелија
115 Флос Фарм Валандово
116 Флос Фарм 1 Валандово
117 Спајдер Мулти Плекс Гевгелија
118 Конингтон Валандово
119 Дока-Текстил Валандово
120 фанси Корнер Валандово
121 Серво Волан Валандово
122 Фарма Агрипро Валандово
123 Технички Преглед Валандово
124 Дало Комерц Битола
125 Метал Дрво Страиште Валандово
126 Аррингтон Богданци
127 ЕМ Марјан Гевгелија
128 Арт Кафе Гевгелија
129 Пакет Маркет Гевгелија
130 Оце ТП Фринко Гевгелија
131 Пиаца Гевгелија
132 Глобал Фруит Гевгелија
133 МДФС Фри Шоп Гевгелија
134 Баламов Компани Негорци
135 Нефтон Гевгелија
136 Керем Винарија Гевгелија
137 Норм Арго Дојран
138 Кснтакис Констракшан Гевгелија
139 Зашев Компани Гевгелија
140 Карго Компани Гевгелија
141 Вино Трејд Гевгелија
142 Исан Инженеринг Гевгелија
143 Еген Гевгелија
144 Зафиров Компани Гевгелија